De Tweede Jeugd Logo
De Tweede Jeugd zoekt Head Of Sales

De Tweede Jeugd zoekt Head of Sales (full-time)

De Tweede Jeugd zoekt Head of Sales (full-time)

De Tweede Jeugd maakt al een tijd een mooie groei door, zonder veel aandacht te geven aan sales. We zijn ervan overtuigd dat onze Supertosti’s aan alle kanten goed doen, en bovendien is de vraag naar culinaire gemaksproducten enorm. Het is nu tijd om uit te breiden en dé toonaangevende tosti van Nederland worden!

Over De Tweede Jeugd

De Tweede Jeugd is een sociale impact-onderneming die de allerlekkerste tosti’s van Nederland maakt. Dit doen we met prachtige huisgemaakte ingrediënten, circulair brood en bovendien vanuit een warme, sociale productiekeuken waar iedereen welkom is en we volop banen creëren voor kwetsbare groepen.

Wij willen verder groeien omdat we daarmee..

Over de rol

We zoeken iemand met intrinsieke motivatie en een ondernemende houding om, binnen de kaders van product en klant, de salesactiviteiten van De Tweede Jeugd structuur te geven. De focus ligt de eerste twee jaar op het uitbreiden van verkoop van onze Supertosti’s in food service. Hier ga je volle bak mee aan de slag.

Je wordt verantwoordelijk voor:

Gezamenlijk met anderen binnen de organisatie zul je ook de mogelijkheden
verkennen voor het uitbouwen van sales op andere vlakken, zoals B2C en (online) retail, en productuitbreiding.

Over jou

Heb je ruime relevante ervaring in sales én food? Ben je een geboren communicator en gaat je hart sneller kloppen van groei? Spreek je zowel Nederlands als Engels, en bovenal, ben je iemand die wil strijden voor de waarden en doelstellingen van De Tweede Jeugd? Dan zijn we waarschijnlijk op zoek naar jou!

Wat we bieden

Wij bieden een dynamische baan met een te gek team, heerlijke lunches met zoveel tosti’s als je op kan, een goed salaris, veel mooie contacten met toffe food ondernemingen, veel eigen verantwoordelijkheid, en de mogelijkheid te strijden voor je idealen voor een wereld waarin we geven om elkaar, ons eten en de planeet.

Klinkt dat goed? Stuur dan een mailtje naar benjamin@detweedejeugd.nl met je cv en motivatie, dan nemen we gauw contact met je op.

TIP ONS

Ken je een toffe plek waar ze onze tosti’s op de kaart zouden moeten zetten? Laat het ons weten! Als jouw tip leidt tot een nieuwe zakelijke klant krijg je een speciale zending van 24 Supertosti’s thuisgestuurd!