WIE ZIJN WIJ?

Ons team is ons bedrijf, onze mensen zijn onze kwaliteit. We zijn blij dat we kunnen bijdragen aan een mooie missie, om samen te kunnen werken en om mensen blij te maken met goed eten!

het team

kom je met ons werken?

Wij zijn vaak op zoek naar enthousiaste mensen om ons team te versterken. Stuur een open sollicitatie of kijk tussen de openstaande vacatures. We horen graag van je!

STAGE LOPEN

Ben jij veelzijdig, communicatief sterk en wil je weten wat het inhoudt om een belangrijke schakel te zijn in een circulaire, sociale food onderneming? Dat komt goed uit!

KEUKENTEAM

Op zoek naar een flexibele, gezellige (part-time) baan? Wij zijn vaak op zoek naar mensen die ons hardwerkende en fun-loving keukenteam willen versterken voor 2 tot 4 dagen in de week! 

niks meer missen? Volg ons!

Volg ons op Facebook, Twitter of Instagram

we horen graag van je 🙂

Laat een berichtje achter als je een vraag of opmerking hebt, als je interesse hebt in een proefdoos, of als je gewoon even gezellig wilt kletsen. We nemen zo snel mogelijk contact met je op!

    Bellen of mailen kan ook, we staan graag voor je klaar! 

    TIP ONS

    Ken je een toffe plek waar ze onze tosti’s op de kaart zouden moeten zetten? Laat het ons weten! Als jouw tip leidt tot een nieuwe zakelijke klant krijg je een speciale zending van 24 Supertosti’s thuisgestuurd!