WIE ZIJN WIJ?

Ons team is ons bedrijf, onze mensen zijn onze kwaliteit. We zijn blij dat we kunnen bijdragen aan een mooie missie, om samen te kunnen werken en om mensen blij te maken met goed eten!

het team

kom je met ons werken?

Wij zijn vaak op zoek naar enthousiaste mensen om ons team te versterken. Stuur een open sollicitatie of kijk tussen de openstaande vacatures. We horen graag van je!

STAGE LOPEN

Ben jij veelzijdig, communicatief sterk en wil je weten wat het inhoudt om een belangrijke schakel te zijn in een circulaire, sociale food onderneming? Dat komt goed uit!

KEUKENTEAM

Op zoek naar een flexibele, gezellige (part-time) baan? Wij zijn vaak op zoek naar mensen die ons hardwerkende en fun-loving keukenteam willen versterken voor 2 tot 4 dagen in de week! 

HEAD OF SALES

De Tweede Jeugd maakt al een tijd een mooie groei door, zonder veel aandacht te
geven aan sales. We zijn ervan overtuigd dat onze Supertosti’s aan alle kanten goed
doen, en bovendien is de vraag naar culinaire gemaksproducten enorm. Het is nu tijd
om uit te breiden en dé toonaangevende tosti van Nederland worden!

niks meer missen? Volg ons!

Volg ons op Facebook, Linkedin of Instagram en schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

we horen graag van je 🙂

Laat een berichtje achter als je een vraag of opmerking hebt, als je interesse hebt in een proefdoos voor de horeca, of als je gewoon even gezellig wilt kletsen. We nemen zo snel mogelijk contact met je op!

  Bellen of mailen kan ook, we staan graag voor je klaar! 

  VEELGESTELDE VRAGEN

  Onze producten zijn te vinden op plekken waar duurzaamheid, kwaliteit, gemak en snelheid gecombineerd moeten worden. Ook zijn onze tosti’s online te bestellen via de webshop.

  Wij leveren acht verschillende culinaire diepvriestosti’s, bereid met de hand in eigen keuken, belegd met boerenkazen, huisgemaakte ingredienten en het beste zuurdesembrood. Bekijk hier ons volledige menu.

  De Tweede Jeugd is opgericht door chefs en de kwaliteit van onze producten staat voorop. We maken onze tosti’s en toastjes van restbrood met de hand in eigen keuken, en ook de meeste ingrediënten voor onze tosti’s koken we zelf.

  Wij zijn vaak op zoek naar enthousiaste mensen om ons team te versterken. Stuur een open sollicitatie of kijk tussen de openstaande vacatures. We horen graag van je!

  Ben jij veelzijdig, communicatief sterk en wil je weten wat het inhoudt om een belangrijke schakel te zijn in een circulaire, sociale food onderneming? Dat komt goed uit! Misschien hebben wij een leuke stage voor je!

  Je kunt op verschillende manieren contact opnemen met De Tweede Jeugd. Je kunt ons bellen via 06 281 496 12, een mail sturen via info@detweedejeugd.nl of bovenstaand contact formulier invullen. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met je op! 

  TIP ONS

  Ken je een toffe plek waar ze onze tosti’s op de kaart zouden moeten zetten? Laat het ons weten! Als jouw tip leidt tot een nieuwe zakelijke klant krijg je een speciale zending van 24 Supertosti’s thuisgestuurd!