De Tweede Jeugd Logo

Zullen we samenwerken?

Ben je op zoek naar een topproduct voor de lunch dat iedereen lekker vindt, met een goed verhaal, verrassende smaken en ook nog eens super gemakkelijk klaar te maken? Dan ben je aan het goede adres!

supertosti's

Al onze tosti’s worden handgemaakt in eigen keuken. De smaken zijn bedacht door onze oprichter en chef Benjamin, en de meeste ingrediënten maken we in eigen huis. Andere ingrediënten selecteren we met veel zorg, zo veel mogelijk van lokale en sociale ondernemingen.

Als je alles zelf moet doen, is een tosti met boerenkaas, gerookte wild zwijn ham en smeuige uiencompote op circulair zuurdesembrood best een flinke klus. Daarom doen wij het voor je, met evenveel liefde als je er zelf in zou stoppen.

Sinds 2016 gaan we samenwerkingen aan met horeca en bakkers om samen impact te maken, mensen te inspireren en de lekkerste producten aan te bieden. Voor de horeca hebben wij 8 culinaire tosti’s, diepvries geleverd in heel Nederland. Onze klanten zijn blij om circulair in te kunnen kopen, maar vooral met de bijzondere kwaliteit!

WAAROM TOSTI'S VAN DE TWEEDE JEUGD?

Kwaliteit

Onze tosti’s worden met de hand gemaakt in eigen keuken. De meeste ingrediënten maken onze chefs ook met veel liefde zelf, en al onze leveranciers zijn met zorg geselecteerd op kwaliteit. 

Duurzaam

Door onze producten te bestellen help je ons in onze missie: zoveel mogelijk restbrood herverwerken tot heerlijke producten. Zeven van onze acht smaken zijn vegetarisch, waarvan twee veganistisch. Onze enige tosti met vlees is met de prachtige ham van de Buitengewone Varkens

Gemak

 • Geen extra personeel nodig
 • Diepvries, dus altijd voorraad en geen derving
 • Inkoop van ham, kazen, brood, kimchi etc. doen wij voor je
 • Tosti-ijzer past vaak gewoon achter de bar. 

Prijs

 • De marge is 2 tot 2,5 x de inkoopprijs
 • Een goede marge gezien het gemak en de service   
 • Gasten betalen graag wat extra en komen terug voor de kwaliteit
 • Tosti’s zijn een steeds hoger gewaardeerd onderdeel van de menukaart
crostini met zeezout en zwarte peperin een zakje

CROSTINI

De crostini bieden wij aan in een retail verpakking van 130 gram. Ze doen het goed in delicatessezaken, bij bakkers, de visboer of in geschenkpaketten. Perfect voor op tafel bij een borrel. De crostini bevatten 98% restbrood, een beetje rozemarijnolie, zwarte peper en zeezout. Verder niks! Voor meer info, laat een berichtje achter.

BAKKERS

Voor bakkers staan we klaar om van hun restbroden producten te ontwikkelen. Meestal bieden de bakkers deze dan zelf weer aan in hun eigen winkels. Wij werken hierin al samen met BBROOD, Van Vessem, Jordy’s Bakery en Berndtsen. Heb je veel brood over? Neem contact met ons op, we verkennen graag samen de mogelijkheden.

VERPAKKING

Onze missie is het tegengaan van voedselverspilling, en daarbij hoort dat we ervoor zorgen dat onze producten lang houdbaar zijn. Samen met onze adviseur Green Serendipity houden wij alle ontwikkelingen in de verpakkingswereld in de gaten. Voor nu hebben wij gekozen voor een recyclebaar pp zakje. Zolang je dit netjes weggooit in de afvalbak is dit een uitstekend recyclebaar product. Afvalverwerkers kunnen deze soort plastic goed scheiden van ander afval, al is het altijd beter om zelf alvast te scheiden.

we horen graag van je!

Laat hier je gegevens achter als je een vraag hebt, wilt samenwerken of een proefdoosje wilt bestellen, dan nemen we zo snel mogelijk contact op!

  Bellen of mailen kan ook, we staan graag voor je klaar! 

  TIP ONS

  Ken je een toffe plek waar ze onze tosti’s op de kaart zouden moeten zetten? Laat het ons weten! Als jouw tip leidt tot een nieuwe zakelijke klant krijg je een speciale zending van 24 Supertosti’s thuisgestuurd!