De Tweede Jeugd Logo
proefdoos Supertosti's proberen

Eerst even proeven? Probeer een proefdoos!

Eerst even proeven? Probeer een proefdoos!

Dat onze tosti’s de lekkerste zijn kunnen we heel vaak zeggen, maar je weet het natuurlijk pas zeker wanneer je ze zelf geproefd hebt! Dus ben jij benieuwd naar onze tosti’s en/of wil je kijken wat jouw collega’s ervan vinden? Probeer dan ons kant-en-klare tosti proefdoosje!

Luxe tosti’s voor bedrijven

Wij geven ondernemingen de mogelijkheid om heel voordelig deze proefdoos te bestellen en uit te proberen. Je ontvangt het complete assortiment aan tosti’s op de zaak, zodat jij en je collega’s kunnen proeven van onze tosti’s.

Valt het in de smaak? Dan kan je bij De Tweede Jeugd de tosti bestellen voor op het lunchmenu van jouw onderneming.

Wat zit er in een proefdoos?

Het proefdoosje is een proefpakket met de 8 verschillende smaken van onze kant-en-klare tosti’s. En dat zijn niet zomaar tosti’s. Een van onze eerste klanten zette het op de kaart als Supertosti’s. Die naam vonden we wel passen, en hebben we sindsdien aangehouden.

Als chefs willen wij namelijk alleen de beste smaakcombinaties, en onze tosti’s worden alleen gemaakt met ingrediënten van de hoogste kwaliteit. Wij maken zoveel mogelijk gebruik van verse groenten, boerenkazen en huisgemaakte ingrediënten uit eigen keuken of van kleine lokale ondernemers.

Hierdoor zijn onze tosti’s de lekkerste, spannendste, meest duurzame en verrassende tosti’s die je maar kunt krijgen! Want de 8 smaken in dit pakket zijn niet de typische tosti smaken die je gewend bent.

Zo zit er een tosti kimchi tussen, één met rendang, een tosti huisgemaakte linzenstoof met chipotle en een Surinaamse pom. Natuurlijk zijn ook de klassieke smaken aanwezig voor de iets minder avontuurlijke eters.

Circulaire tosti

Onze kant-en-klare tosti’s zijn niet alleen hartstikke lekker, maar ook ontstaan vanuit een duurzame inslag. Al onze producten worden gemaakt met brood dat over is gebleven bij bakkers.

Dit restbrood, dat onverkocht is gebleven, krijgt vaak geen goede bestemming, terwijl het nog ontzettend goed is om te gebruiken! Dat is de reden dat De Tweede Jeugd is opgericht, om dat dagoude brood te gebruiken.

Wij werken met vijf bakkers samen waarvoor we nieuwe kwaliteitsproducten maken van hun overgebleven broden. Eén van die bakkers maakt voor ons een speciaal brood: ‘Dubbel Gebakken’, een circulair brood gemaakt van restbrood. Hiermee maken wij een groot deel van onze tosti’s. 

Alle tosti’s zijn vegetarisch, behalve de tosti wild zwijn-ham, zoals de naam al aangeeft. Onze Supertosti’s zijn dus super lekker, duurzaam en tegen food waste, waardoor we weer een stapje dichter bij een circulaire-economie komen.

Zelf eens proberen?

Klinkt goed genoeg om eens te proberen? Voor een bezorgvergoeding van € 15,- kun je het proefdoosje met onze supertosti’s uit te proberen!

Je ontvangt alle 8 smaken op de zaak (t.w.v € 37,50). Als je besluit om onze Supertosti’s aan jouw menu toe te voegen krijg de betaalde vergoeding bovendien terug op je eerste factuur!

TIP ONS

Ken je een toffe plek waar ze onze tosti’s op de kaart zouden moeten zetten? Laat het ons weten! Als jouw tip leidt tot een nieuwe zakelijke klant krijg je een speciale zending van 24 Supertosti’s thuisgestuurd!